Jo vetëm në Turqi, 5 lëkundje të.rmeti edhe në Shqipëri

Lëkundje tërmeti janë ndjerë gjatë natës që sapo lamë pas në vend. Sipas IGJEUM, në vend vetëm për datën e sotme dhe deri në mëngjes janë regjistruar 5 lëkundje tërmeti.

Këto të fundit konsiderohen si pas lëkundje të tërmetit të fortë me magnitudë 6.4 të shkallës Richter.

Lëkundje që tashmë janë pothuaj të përditshme, por për fat me një magnitudë të vogël dhe pa shkaktuar asnjë dëm material.

Lekundja e fundit sipas IGJEUM eshte ajo e ores 08 07 me epiqender ne Lac dhe me magnitude 1.8

Lekundja me magnituden me te forte eshte ajo e shenuar ne oren 07 53 te mengjesit, me epiqender 4 km ne Jug te Lacit dhe me thellesi 25 km.

Mbrëmjen e djeshme në Turqi pati një goditje të fortë tërmeti me magnitudë 6.8 të shkallës Richter.

18 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.