Këngëtarja Jonida Maliqi është bërë imazh i një kompanie.

Ajo në Instagram ka hedhur një fotografi ku shihet se ka bërë reklamë për ta dhe ka hyrë në një shtrat ku dukej mjaft e qeshur dhe e lumtur, shkruan Syri Kosova.

Në pah këngëtarja ka vënë edhe tatuazhet e shumta që i ka në duar.