Princi Herry dhe bashkëshortja Meghan Markle nga sot nuk do të përdorin më titujt mbretërorë

Ka qenë pallati mbretëror që ka njoftuar se Harry dhe Meghan nga sot nuk do të përdorin titujt HRH, dhe nuk do të marrin më fonde publike

Gjyshja i ka uruar nje jete te qete dhe te lumtur duke theksuar se mbeshtet kete vendi.