Trokitje në derë pronarëve të hoteleve .Do u vihet shiriti

Lufta kundër krimit të organizuar dhe siguria rrugore janë përcaktuar nga ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj si prioritete për vitin 2019. Gjate analizës me 12 Drejtoritë Vendore të Policisë dhe drejtuesit qendorë, Lleshaj deklaroi se shpejt do të jetë gati dhe miratohet paketa e njohur si “KÇK”

Policia ka detyrën ti shkojë dhe ti trokasë në derë, ti thotë: ti ke bërë 10 vjet burg për trafik droge. Po. Ke dhe këtë hotelin këtu. Tani, hoteli sekuestrohet, i vihet shiriti dhe ti shkon në gjykatë dhe provoje që është i yti”

Ministri i Brendshëm ka paralajmëruar dhe ashpërsim të Kodit Rrugor për të parandaluar keshtu aksidentet fatale.

Siguria rrugore na vret më shumë njerëz se sa krimi i organizuar. Jo më shumë, por 5 herë më shumë. Çfarë do të bëjmë? Do të ndryshojmë Kodin Rrugor, do të ashpërsojmë masat, do të ashpërsojmë kontrollet, do të modernizojmë kontrollet, do të luftojmë fort për integritetin e punonjësve.

Ai shtoi se për tu përballur suksesshëm me zhvillime e fenomene të reja të krimit, do të ngrihet 4 Njësi të posaçme në Policinë e Shtetit, me ekspertët më të mirë

4 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.