Emisioni “Alien” këtë herë ka për personazh Christopher Tushaj. Origjina e tij është nga veriu i Shqipërisë saktësisht nga Puka dhe ka tre vite që jeton në Shqipëri për të zbuluar rrënjët e tij.

Ai ka filluar të studiojë gjuhën dhe kulturën shqiptare. Ka krijuar lidhje me shumë specialistë, antropologë, etnografë dhe po ndjek studime në Universitetin e Tiranës, fakulteti i Filologjisë dhe Historisë për të kuptuar më shumë se çfarë do të thotë të jesh shqiptar.

Mos e humbisni puntatën e fundit të “Alien” transmetuar ne RTV Ora