Përlotet Jozefina Topalli: Ditën që linda vajzën, varrosa babanë

Në emisionin “Rudina” këtë pasdite ishte e ftuar politikania e njohur Jozefina Topalli.

Në studio, Topalli tregoi se ka përjetuar gëzim dhe dhimbje kur ka sjellë në jetë vajzën e saj, Megin, sepse babai i saj kishte ndërruar jetë dhe arkivoli i tij kalon para maternitetit ku ajo po lindte.

“Unë kur kam lindur Megin kam pasur edhe një histori të veçantë në fakt dhe kjo ka qenë arsyeja që nuk kam qenë shumë e qetë. Sepse ditën që ka lindur Megi është bërë varrimi i babait tim. Domethënë lindja është përshpejtuar për shkak se disa orë më përpara më vdiq babai. Dhe kujtoj që kur unë po lindja, kur Megi po lindte në maternitet, tamam tek rruga përballë maternitetit po kalonte arkivoli, kështu që ai ka qenë një moment me emocione tepër të forta, sa dhimbje aq edhe gëzim.

Por këto ngjarje tepër të veçanta, që asnjeri nuk do donte ti ndodhnin në jetë, të shënjojnë fort dhe të bëjnë të mendosh më shumë mbi jetën, gëzimin e një buzëqeshjeje, mbi rëndësinë e përqafimit brenda familjes, mbi rëndësinë e mirëkuptimit brenda nesh. Sepse në fund të fundit, jeta është një spektakël i vërtetë dhe nuk duhet të humbim asnjë çast nga çdo ditë që ne e jetojmë atë” tha Topalli.

216 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 13. mscwin เว็บของทางนั้นมีเกมนานัปการเกมกับในเกมนั้นมี กราฟิกที่งดงามโดยกราฟิกนี้ในยุคเก่าทางเว็บพวกเราเป็นระบบ 2 pgslot ดีแต่ในขณะนี้ทางพวกเราได้ปรับปรุงระบบเป็นระบบ 3D ที่ล้ำสมัย

 14. Although ED and aging are certainly associated, turning 65 doesn’t need to with the help that your relations existence has to suffer. By maintaining the right habits, focusing on robust living and using science-based medications payment ED, it’s feasible to get uncompromising erections and champion an bustling sex living healthy into your 60s and 70s. Source: buying tadalafil online

 15. Q: How much exercise should a 72 year old man get?
  A: viagra over the counter united states Actual around medicines. Turn information here.
  Although you soundless reach sexy summit, you might ejaculate identical little or no semen. This is on called a dreary orgasm. Retrograde ejaculation isn’t harmful, but it can undertaking spear infertility. Treatment after retrograde ejaculation is generally not needed to refresh fertility.

Leave a Reply

Your email address will not be published.