PS Shkoder ka festuar vitin e ri 2020 se bashku me anetaret dhe simpatizantet e kesaj force politike.

Ka qene deputeti Luan Harusha, ne nje postim ne rrjetet sociale ka bashkendare me ndjekesit foto te aktivitetit te organizuar ne seline e PS Shkoder.

Postimi i plote:

Në eventin e organizuar nga Partia Socialiste e Shkodrës me rastin e festave të fundvitit.
Të pranishëm anëtarët e Partisë Socialiste të qytetit të Shkodrës, anëtarët e njësive Administrative, anëtarët e Këshillit Bashkiak Shkodër dhe shumë simpatizantë të forcës tonë politike.
Gëzuar vitin e ri 2020 të gjithë qytetarëve të Shkodrës dhe të gjithë shqiptarëve kudo që janë.