Shqiptarët ruajnë traditën, Vitin e Ri në shtëpi dhe me bakllava

Ashtu siç është tradita shqiptarët nuk e kanë ndërruar ëmbëlsirën tradicionale bakllavanë.

Madje e kanë menduar tryezën e ndërrimit të viteve prej ditësh, për të mundësuar një natë sa me festive.

“Bakllavanë e kemi pjekur dje, kemi marrë dhe frutat. Tavolina do të jetë sa më e zbukuruar, ushqimet sa më të lehta.”

“Pa ballkava nuk ka.”

Panetonja po ashtu duket se po zë vend në familje edhe pse më shumë është preferuar për festën e Krishtlindjes.

“E blejmë panetonen për Krishtlindje.”

Festimi me familjen vazhdon të rezistojë, qoftë në banesa apo dhe në restorante.

“Te shtëpia”

“Në shtëpi me familjen.”

“Këtu në Tiranë me prindërit.”

“Në shtëpi”

Sigurisht të rinjtë kanë menduar edhe për të vazhduar festimet pas mesit të natës.

“Jam shumë i kënaqur që do të festoj në Tiranë, me 31 do të dal pak jashtë, të kaloj natën jashtë”

“Do të kisha shumë qejf të festoja me familjen, nuk jam ndarë asnjë vit prej saj, por jo do ta festojmë jashtë”

Sigurisht fëmijët janë ata që presin me padurim festat duke pritur edhe dhuratat e fundit të vitit.

/oranews/

21 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.