Buxheti 2020 / “Prova e Zjarrit” te henen ne Keshillin e Bashkise Shkoder

Buxheti i vitit 2020, do te kete te henen proven e zjarrit. Anetaret e Keshillit te Bashkise se Shkodres jane ftuar te henen ne oren 16 qe te japin ose jo pelqimin e tyre per buxhetin e sjelle nga Bashkia Shkoder per miratim.

Pas diskutimeve dhe konsultimeve qe jane bere me qytetaret, por edhe diskutimeve ne komisionet respektive Bashkia Shkoder ka depozituar ne Keshillin e Bashkise Shkoder, dokumentin i cili vendos per investimet e vitit 2020, investime te cilat do te jene te shtrira ne te gjitha fushat.

Megjithate, neser (te henen) ky dokumentet ka provimin final, nese do te marre votebesimin e keshillit te majte, apo do te mbetet vetem ne leter per shkak te “perplasjeve” politike te cilat shpresojme te mos ndikojne ne jeten ekonomike dhe sociale te qytetit /eetimes/

16 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.