Kush janë 5 deputetët e opozitës parlamentare që votuan ‘anti-shpifjen’


Me 82 vota pro, Kuvendi miratoi sot ndryshimet në ligjin e medias për AMA-n dhe AKEP, të cilësuara nga kryeministri Rama si ‘paketa anti-shpifje’.

Këto ndryshime kanë ngjallur një debat mes qeverisë dhe organizatave të gazetarëve të cilat i kundërshtojnë ato pasi argumentojnë se liria e medias cenohet rëndë dhe kjo kufizon fjalën e lirë. Prej mëngjesit të sotëm, gazetarë dhe aktivistë ishin në protestë jashtë Kuvendit, kundër këtyre projektligjeve por deputetët e mazhorancës vendosën pro tyre.

Por, mazhoranca dhe kryeministri Rama nuk ishin të vetëm sonte në miratimin e dy ligjeve mjaft të kundërshtuara nga gazetarët.

Pesë deputetë nga opozita parlamentare bashkuan votat me socialistët për të miratuar ligjet në fjalë.

Ylli Shehu, Edmond Rrushi, Aurora Mara, Edjola Braha dhe Nimet Musai ishin deputetët që ngritën kartonat jeshilë për të miratuar rregullat e reja në funksionimin e medias. /Opinion.al

16 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.