Ish-ministri thirrje Prokurorisë: Verifikoni nëse Rama ka qenë i ndaluar në Francë

Ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani i ka bërë thirrje Prokurorisë së Përgjithshme, për të hetuar dhe verifikuar akuzat e ngritura së fundmi ndaj kryeministrit Edi Rama, sipas të cilave në vitin 1994 ka qenë i ndaluar nga autoritetet franceze për trafik ikonash.

Përmes një statusi në “Facebook”, Manjani kërkon që Rama të sqarojë këtë çështje, si dhe rolin e përgjegjësinë e tij në financimin e fushatës së Obamës.

Ish-ministri thekson se kjo gjë duhet të sqarohet ashtu si për të gjithë të tjerët që ishin subjekt i Ligjit të Dekriminalizimit, i cili nxorri jashtë nga politika disa deputetë dhe kryebashkiakë të zgjedhur nga vetë Rama.

Statusi i plotë i Manjanit:

Që të sqarohet njëherë e mirë publiku, Prokuroria e Përgjthshme duhet të verifikojë lajmin-akuzë të bërë nga disa persona, sipas rë cilëve “Edvin Rama në vitin 1994 ka qënë i ndaluar nga Policia Franceze për trafik ikonash”.

Është e vërtetë apo jo?!

Natyrisht kjo nuk pritet të sqarohet nga vetë Rama, por si për të gjithë të tjerët subjekt i ligjit të dekriminalizimit, Prokuroria e Përgjithshme duhet të bëjë verifikimet e rastit. Ka qenë apo jo i ndaluar nga policia Franceze? Vetëm kaq! Nuk besoj të ketë bërë trafik ikonash sepse nuk do ta kishin lëshuar…

Pa dyshim e mira do ishte të sqarohej roli dhe përgjegjësia e shtetasit Edi Rama në financimin e fushatës së Obamës. Por le të sqarojë si fillim lajmin mbi ndalimin në Francë, se këtë të Amerikës e qëndisin vetë Amerikanët…

Kjo është e vetmja rrugë që e ndan shpifjen nga e vërteta.

Të tjerat janë dëngla.

18 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 11. I like how well-written and informative your content is. You have actually given us, your readers, brilliant information about Social Media Marketing and not just filled up your blog with flowery texts like many blogs today do. If you visit my website xrank.cyou I’m sure you can also find something for yourself.

Leave a Reply

Your email address will not be published.