Në Britani vazhdojnë festimet e çmendura. Të rinjtë dhe të rejat duket se nuk duan t’ja dinë as për të ftohtin dhe as për zgjedhjet, ata duan të festojnë.

Të zhveshur dhe të dehur në rrugë, siç e tregojnë këto foto të Daily Star, ky është vetëm fillimi.

“Babagjyshet” dhurojnë spektakël.