Debate të ashpra ka pasur ditën e sotme në Komisionin e Medies, ku po diskutohet për paketën anti-shpifje. Mark Marku në fjalën e tij se nëse kjo paketë kalohet në Kuvend është anti-ligjore dhe cënon lirinë e medias. Nuk ka munguar edhe një ndërhyrje e Mirela Kumbaros, e cila u përplas në debat me Mark Markun.

Debati:

Marku-Kumbaros:Po dëgjuat mire, nëse jo ikni. E keni bërë Kuvendin si fugon. Po folët unë iki bashkë me kolegët.

Kumbaro: Qetësohu dhe ruaj etikën.

Marku: Jeni punetorë të një njeriu qe do t’ju shkelë. Figurat e kryeministrit i perkthejme ne ligje. Kap ça te kapësh dhe të besh një ligj. Një metafore dhe e bën ligj. Metafora e kazanit ktheht në ligj. Kjo është diktaturë.