Ndodh edhe keshtu!

Ne diten nderkombetare te te drejtave te njeriut , krysia e invalideve nje shtrese tejet vulnerabel paraqet doreheqjen duke u dorezuar para neperkembjes dhe shkeljes te te drejtave.

KryShkak për këtë dorëheqje shprehet kryetari i shoqatës Ruzhdi Pode është mos plotësimi i disa të drejtave për invalidët e Shkodrës

Kryesia e shoqatës së invalidëve thotë Pode ka provuar të gjitha format duke reaguar ndaj institucioneve dhe drejtuesve por nuk ka gjetur asnjë zgjidhje

Edhe zyra ku është lënë shoqata e invalidëve më përpara ka shërbyer si magazinë e një mjeti të ujësjellësit të Shkodrës

Edhe më përpara shoqata e invalidëve të punës ka reaguar dhe ngritur zërin për problematikat e përditshme por nuk kanë gjetur zgjidhje .