Misioni u krye!

Keshtu njofton drejtuesja e fondacionit shqiptar ne Greqi Jeta sa i takon ndihmave te shqiptareve ne Greqi te cilet jane solidarizuar me te prekurit nga termeti

postimi me poshte

Ndihmat tona shkuan ne destinacionin e duhur. Nepermjet nje Mesazhi ne Instagram, “Fundjave ndryshe” na falenderon. Ne thjesht beme detyren tone, per te qene prane njerezve ne nevoje. Dua te falenderoj nga zemra z. Niko Curri dhe shoqaten “Vllazerimi” si dhe z. Niko Rama dhe shoqaten “AL taxi” per bashkepunimin e frytshem qe kishim. Nje falenderim i vecante shkon per z. Edmir Shuti, i cili me ka impresionuar me angazhimin disa ditor dhe punen e tij individuale per mbledhjen e ndihmave, duke treguar vlera njerezore dhe patriotike. Gjithashtu, falenderojme edhe z. Shkelzen Delija i cili vuri ne dispozicion maunet e tij, me qellim qe ndihmat e mbledhura nga ishujt, Athina dhe shoqatat tona, te mberrinin ne destination.
Mberritja e ndihmave tek njerezit ne nevoje ishte dhurata me e bukur sot, per ditelindjen time.
Te gjithe se bashku per nje qellim.
Elona Kataro

L'immagine può contenere: 5 persone, persone che sorridono, persone in piedi
L'immagine può contenere: Elona Kataro, cibo e spazio al chiuso