Menjehere pas marrjes se informacionit per aksidentin dhe bllokimin e efektivit te policise se Shkodres ne malet e Dukagjinit, grupi i forcave te Reneas eshte nisur drejt vendit te ngjarjes.

Mesohet se rrezimi ka ndodhur e Malin e Zorgjit dhe Bledar Beluli mund te kete thyerje te duarve dhe kembeve pasi ka rene ne gremine nga nje zone e thelle.

Ndersa kerkohet nderhyrje nga ajri.