Qe ne oren 8 te mengjesit efektivi i Reneas ndodhet ne gremine ne Malin e Zorgjit ne Dukagjin.

Ai ka te demtuara duart dhe kembet si pasoje e rrezimit nga lartesite, ndersa deri tani ka qene e pamunduar nxjerrja e tij prej andej.

Kerkohet nderhyrja nga ajri per shpetimin e tij.

Administrata e Zonave te Mbrojtura ka qene e para qe ka dhene alarmin per kete ngjarje te rende duke kerkuar ndihmen e te gjitha strukturave te emergjences