Ngjarje e rende ne Dukagjin. Nje efektiv policie i forcave Renea ka rene ne gremine dhe nga nje lartesi e konsiderueshme dhe eshte e veshtire nxjerrja e tij.

Ai ka demtuar te dyja kembet. Forcat e policise dhe renea eshte nisur drejt vendit te ngjarjes. Pritet dhe nderhyrja nga ajri. eetimes meson se efektivi eshte identifikuar si Bledar Beluli.
Ai ka ngecur ne malin e Zorgjit. Zone shume e rrezikshme dhe e thepisur