Të arm.atosur dhe me han.xharë, tre shqiptarë janë arrestuar teksa kanë sul.muar një shtëpi në veri të Londrës që ishte shndërruar në një depo të sofistikuar të drogave nga kriminelët rumunë.

Azen Dajci, 26 vjeç, i cili drejton një Mercedes të artë me targa HEII BOZ, mori pjesë në bas.tisje së bashku me të tjerët përfshirë Fabion Kuci, 27 vjeç, dhe Ardi Sheta, 18.

Oficerët mbërritën në vendngjarje dhe Tasered, Dajci, u përpoq të ikte, por nuk ja doli.

Tre persona u arrestuan ndërsa pse të tjerët arritën të shpëtojnë edhe pse u ndoqën nga policia.

Në nëntor të vitit të kaluar, Sunday Express publikoi imazhe të ban.dës Hellbanianz që pozonin me para, makina, ar.më dhe kan.abis.

Banda, e cila ka origjinë nga Barking, ka marrë përsipër tregtinë fitimprurëse të kanabisit dhe ka lidhje me kartelet e kokainës.

Christopher Hewertson: Grupi kishte marrë informacion që kjo ishte një fabrikë që vlente qindra mijëra dollar. Ata hynë nga dera e pasme dhe filluan që të prisnin kan.abisin dhe ta fusnin në qese të zeza. Por u detyruan që të largoheshin duke lënë pas dy qesë dhe një hanxhar.

Kuci dhe Dajci u ndaluan. Dajci tentoi që të arratisej dhe fshehu armën poshtë një makine të parkuar.

Ndërsa për makinën që u largua ai tha: U fut në kundravajtje dhe ishte shumë e rrezikshme që ta ndiqnim