Koha që Serbia të kërkojë falje, përkujtohet 100-vjetori i mas.akrës së Hotit

Në Malësi të Madhe u përkujtua 100 vjetori i masakrës së Hotit, ku mësymja në territorin shqiptar të forcave serbo malazezë la pas 72 viktima. pasardhësit e viktimave, mes të cilëve edhe prokurori shqiptaro amerikan Gjon Junçaj thanë se është koha që Serbia të kërkoj falje për masakrën.

Malësorit e Hotit përkujtuan 100 vjetorin e masakrës që la pas 72 viktima, si pasojë e mësymjes që ushtritë Serbo – Malazeze bënë në territorin shqiptar në vitin 1919.

Pjesë e ceremonisë, si një prej familjarëve të një prej të vrarëve të masakrës, ishte edhe prokurori shqiptaro amerikan Gjon Junçaj i cili ishte në Shqipëri si i dërguar i SHBA në procesin e reformës në drejtësi. Koha e heshtjes ka përfunduar ishte mesazhi i tij.

Gjon Junçaj: Sot heshtja mbaron, sot çdo gjë shihet dhe këta burrat e Malësisë të marrin respektin dhe nderimin që meritojnë.

Kohë që Serbia të kërkojë falje ndaj masakrës së Hotit dhe shumë padrejtësive të tjera ndaj shqiptareve, e quan përfaqësuesi i komunës shqiptare në Malin e Zi Nikollë Camaj.

Nikoll Camaj, përfaqësuesi i komunës shqiptare në Malin e Zi: Vështirë se mund të presim nga serbët dhe malazezët një gjë të tillë, por ama nuk do ti kursejmë në këtë drejtim.

Luke Junçaj, Organizator i Ceremonisë: Më në fund kemi bërë diçka, kemi vënë emrin e tyre diku se i kemi pasur familjarët tanë.

Për famullitarin e Hotit, dom Ardian Arra, përkujtimi i kësaj masakre nuk bëhet për hakmarrje, por për të nderuar martirët e rënë.

Mesha e shenjtë në kishën e Hotit kushtuar të rënëve të masakrës, u pasua me përurimin e memorialit ku shënohen emrat e 72 të vrarëve nga ushtria serbo – malazeze.

63 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 13. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.