Në emisionin “Top Talk” të kësaj të shtune tonet kanë qenë të larta mes biznesmenit Gjergj Luca dhe deputetit Lefter Maliqi.

Teksa të dy ishin të ftuar për të biseduar për katastrofën natyrore që goditi vendin në 26 nëntor, tonet mes tyre kanë filluar pasi deputeti Maliqi po kërkonte me ngulm që autoritetet duhet të veprojnë dhe të vënë para drejtësisë personat përgjegjës.