“Aman ma hiq atë TV se është si shejtani në shtëpi”

Kryeministri Rama dhe kryebashkiaku Veliaj vizituan sot disa familje të prekura nga tërmeti në Tiranë.

Teksa hyri në njërën prej familjeve në zonën e Saukut, Rama shprehi bezdinë për televizorin që mbahej ndezur në dhomë.

“Aman fike atë se është si shejtani në shtëpi”, tha Rama.

Ndërkohë, Veliaj shpjegoi se i kanë ofruar 1 000 familjeve bonuesin e qerase, nga i cili kanë përfituar 922 të tilla.

Gjatë bisedës Veliaj ndërhyn duke thënë se familja ishte në çadër në ditët pas tërmetit dhe se familja ishte transferuar një ditë më parë në atë shtëpi.

Rama u shpreh se familjet që janë të lidhura me pronën për shkak të bagëtive apo shtëpisë do të mbështeten me qera pranë lagjes së tyre.

Më pas Rama vizitoi edhe një tjetër familje, ku zonja e shtëpisë, një grua e moshuar, i tha se i vinte keq shumë për kryeministrin pasi sipas saj, ai lodhej shumë. /abcnews.al

19 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.