Me të prekurit nga tërmeti janë solidarizuar të gjithë. Qindra mijëra qytetarë kanë dhënë ndihmën e tyre që të lehtësojnë sa do pak dhimbjen e banorëve të cilëve iu shemb shtëpia apo humbën një familjar.

Fëmija duke dhuruar arushin

Por një fëmijë nga Malisheva ka bërë një gjest shumë prekës. Ai ka shkuar tek vendi ku grumbullohen ndihmat dhe a dhuruar gjënë më të shtrenjtë për të. Me një arush në dorë ky fëmijë, pa habitur dhe vullnëetarët që mblidhnin ndihmat, pasi askush nuk priste një gjest të tillë.