Skandal ne Policine e Shtetit, Permes nje urdheri te cilin ne e kemi siguruar Drejtori i Policise Vendore Shkoder Niko Brahimaj ka urdheruar ne forme te prere qe nga zv drejtoret, specialistet , oficeret e policise e deri tek efektivet e thjeshte kontribut ne shuma monetare te mirepercaktuara dhe te sanksionuara per te demtuarit nga termeti.
Askush nga ne nuk eshte kunder kontributit dhe solidaritetit por ai duhet te jete villnetare qe te mund te vleresohet dhe jo i diktuar aq me teper kur nje gje e tille behet me firmen e vete numrit nje te policise ne Shkoder.eetimes.tv