Nënë e bir ja në nxjerrë të pajetë nga rrënojat e pallatit gjashtë katësh që u shemb në Durrës. Dosja.al mëson se nëna 47 vjeçe dhe i biri 22 vjeç, janë gjetur të pajetë nën rrënoja dhe të kapur përdore.

Kanë qenë forcat rumune ato që kanë nxjerrë trupat e pajetë nga rrënojat e pallatit gjashtë katësh në lagjen nr.18 në Durrës.