Drejtoresha e shkollës “28 Nentori” në Shkodër Albana Bushati, ësjtë nderuar me titullin e lartë të “Urdhri i Yllit të Italisë” me gradën e kalorësit, nga Presidenti i Italisë. 

Titulli i lartë i është dorëzuar nga Ambasadori i Italisë në Shqipëri.

Titulli për zonjën Bushati është akorduar për kontributin e dhënë në fusjën e arsimit gjatë drejtimit të gjimnazit të Shkodrës “28 Nëntori”.

Ky vlerësim i veçantë është një dëshmi e përkushtimit të saj të jashtëzakonshëm dhe kontributit të madh në fushën e arsimit.

Stafi i eetimes i uron suksese të metejshme zonjës Albana Bushati për këtë titull të merituar!