Sot në Komisionin e Ligjeve në parlament, qëndrimi im kundër diskriminimit që ju bëhet banorëve të nderuar të Dukagjinit, që prej vitesh janë bllokuar të marrin të drejtën e pronësisë nga institucionet e qeverisjes të korrupsionit, që ku duan e japin dokumentacionin atyre qe skanë të drejtë dhe abuzojnë, e ku nuk duan ndalojnë procesin ligjor për të njohur pronat e trashëguara brez pas brezi te zonës së Shalës,Shoshit e Pultit.

 

linku : https://www.facebook.com/share/r/w64agsNVfBQRHbJ9/?mibextid=oKfgLb