Marrëdhënia e Eglës dhe e Gracianos duket se së fundmi është rregulluar. I kemi parë herë pas here në shoqërinë e njëri-tjetrit duke folur.

Madje balerini po i bën edhe një kurs të kërcimit twerk aktores, të cilët kanë dhuruar të qeshura pa fund.

Loja e Pinto Color i ka afruar edhe më shumë dy banorët të cilët po shpenzojnë më shumë kohë bashkë.

Mbrëmë Egla e ka thirrur nga dhoma e saj e gjumit Gracianon për t`i thënë “të dua”

Egla: O Graciano

Graciano: Hë Egla

Egla: Të dua

Graciano: Edhe unë

Egla: Natën e mirë, më fal që të kam peshuar sot

Graciano: Fare, jam kënaqur