As Gjykata e Lartë “nuk e shpëtoi” ish-kryeministrin Sali Berisha.

Teksa që prej vitit të kaluar vijon qëndron në masën e sigurisë ‘arrest në shtëpi’, së fundmi Berisha ka kërkuar së fundmi të ndryshoi kjo gjë.

Kolegji Penal vendosi sot të lërë në fuqi vendimin e 25 janarit të Gjykatës së Apelit të Posaçëm për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar.

Kolegji Penal, pasi shqyrtoi ne teresi dhe ne themel te gjitha shkaqet e parashtruara ne rekursin e paraqitur nga Z. Sali Berisha, vendosi: Lenien ne fuqi te vendimit nr. 15 date 25.01.2024, te Gjykates se Apelit te Posaçëm per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar.