Medalje bronzi për atletin shkodran Franko Burraj i cili merr një rezultat të rëndësishëm në Kampionatin Ballkanik që po zhvillohet në Stamboll të Turqisë.

Në garën e Kampionatit Ballkanik të sallave të mbyllura ai arriti një rezltat shumë të mirë 46”89 në garën e 400m.

Një arritje e shkëlqyer për atletiken shkodrane dhe atë shqiptare në këtë disiplinë. Bravo Franko