Deshton kalimi i buxhetit ne bashkine Malesi e Madhe.

Me 14 vota pro dhe 13 kunder nga 27 keshilltare te pranishem, buxheti nuk u kalua. PSD bashkoi votat me PD zyrtare dhe ate te rithemelimit, ndersa 4 keshilltare nuk ishin te pranishem ne mbledhjen me te rendesishme