Fundivti duket se nuk do te jete i qete per drejtuesit e institucioneve ne Shkoder. Nje vale ndryshimesh pritet te shenohen gjate diteve te fundtit te 2023-shit dhe ne ditet e para te 2024-es.

Burime per eetimes, nga selia roze bejne me dije se ne radhet e drejtuesve te instiucioneve ne Shkoder ka nisur tashme “rotacioni”.

Rasti i pare ishte ai i bashkekryetares se PS Mirela Dodaj, e cila pas 5 vitesh le kete pozicion, per tu caktuar ne nje tjeter post te rendesishem ne Shkoder. Duket se edhe levizja e saj, e para ne radhet e drejtuesve jetegjate, ka nje qellim, per ti dhene mesazhin te gjitheve se kur nuk kursehen kryetaret e PS, nuk do te kete me tolerime per drrjtuesit e qe kane shume vite ne drejtim.

Sipas po te njejtave burime duket se me te rrezikuarit e ketij rotacioni jane ato drejtues qe kane vite qe jane ne ato pozicione por edhe drejtues te rinj te cilet nuk kane pasur performancen e duhur dhe sherbimin ndaj banoreve te Shkodres. Mesohet se me keto levizje, po merret drejtperdrejt drejtuesja politike e Qarkut, Elisa Spiropali, pas takimeve qe ka pasur edhe me Kryeministrin Rama per kete ceshtje!