Pas kryerjes se krimit Sokol Mjacaj ka kërkuar të flas me babain e tij.

Nga biseda thonë burimet ishin shumë të qetë duke i treguar dhe nuk shprehin shqetësim për ngjarjen e ndodhur.

Sipas gazetarit të “Ora News” Edison Vatnikaj, biseda nuk ka qenë e gjatë ku thjesht ka pasur përshendetje mes tyre.

Hetuesit kanë bindje se Mjacaj të jetë paguar për këtë krim dhe se shumën e parave të jëtë dhënë familjës së tij.

“Ora News” mëson se i vëllai i Sokol Mjacaj, Pavlini lëvizte nga Belgjika në Shqipëri.

Ai është i vetmi kontakt me Mjacaj, pasi i sillte ushqime dhe para në burgun e Peqinit.

Pas ngjarjes së regjistruar në burgun e Peqinit ku Sokol Mjacaj qëlloi për vdekje Arben Lleshin dhe plagosi Indrit Shaqjen Policia e Shkodrës ka zbarkuar në banesën e familjes së Sokol Mjacajt.

Gjatë kontrollit të banesës nuk është gjetur asgjë e kundraligjshme. /oranews/