Si gjithmonë, takim shumë i këndshëm dhe i frytshëm me imzot Angelo Massafra, arqipeshkëv metropolit i Shkodër- Pult dhe president i Konferencës Ipeshkvnore të Shqipërisë.
Së bashku me kolegen Emilia Koliqi, bashkëndamë me imzot Massafra shumë çeshtje e tema të rëndësishme të aktualitetit të Shkodrës e vendit tonë.