Reshjet e dëborës kanë përfshirë ditën e sotme (25 nëntor) edhe territorin e Qarkut të Shkodrës. Zona e Dukagjinit, në Shalë, Pult, zona e Malësisë së Madhe dhe zonat e thella të Pukës janë përfshirë nga reshje dëbore.

Në bashkinë Malësi e Madhe, janë përfshirë nga dëbora zona e Bogës dhe e Razmës.

Report Tv, sjell pamje nga zona e Razmës në territorin e bashkisë Malësi e Madhe në qarkun Shkodër.

Aktualisht, pavarësisht rënies së dëborës nuk ka asnjë segment rrugor të bllokuar.

Firmat kontraktuese po punojnë për të mbajtur të hapur, segmentin rrugorë Bogë – Theth, ndërkohë që apeli përsëritet për drejtuesit e mjeteve që të përdorin zinxhirë dhe goma dimri.