Dhuna mes të miturve është kthyer në një fenomen shqetësues në vendin tonë, ndërkohë që së fundi është publikuar një rast i rëndë ku disa fëmijë fillimisht konfliktohen me fjalë mes tyre tyre dhe më pas rrihen edhe me grushte.

Në një video që është publikuar nga JOQ, shihen pamjet, se si njëri prej tyre godet një të mitur disa herë me grushte, ndërsa të tjerët përpiqen t’i ndajnë.

Ende nuk dihet shkaku i këtij sherri, ndërkohë që në komente vihet re një shqetësim në rritje mbi fenomenet e dhunës te të miturit.