Këta zonja dhe zotërinj janë matura e vitit 1963 e shkollës “Pedagogjike” e si kujtim zgjodhën me dalë në foto para flamurit shqiptar. A nuk të emocionojnë teksa i sheh sërisht të mbledhun për gezime…

Të gjithë i dhanë shumë arsimit, disa deri sa dolën në pension e dikush aq vite sa sistemi i ithtë i diktaturës e la në profesion duke e degdisë në punë të randa

Meqënëse arsimi asht nji fushë delikate, herë mbas here mundohemi me sjellë shembuj motivues duke evoku në kohë, sot zgjodha që me i nderu të gjithë me shëndet dhe t’ u jemi falendërues për qytetarinë që kanë transmetu në kohë mbiegzistence.

Me mirënjohje mësueset dhe mësuesit, si :

Znj. Razije Boksi, Znj.Servet Sokoli, Znj.Samije Borici, Z.Shkelzen Karakaci, Dr.Drita Shala ( ardhë si zonja e profesor Muhametit, z Muhamet Shala, Znj. Mjesser Rroji, Znj. Bepi Hoti si pjesë e shoqnisë, Znj. Zana Miloti, Znj. Lumi Mlika, Znj.Fatime Sheqeri, Znj. Bali Hoxha dhe z. Nikollë Peci.

Sebep I ketij takimi u ba prof. Muhamet Shala

Marre nga Gegnisht!