Me Beqen turpëroi shqiptarët në BE për hajdutërinë me nam të kryenegociatorit të kryeministrit, ndërsa buxhetin sot që e trajton si pronën e tij dhe të kukullave pa gojë, nuk e miratoi me votë, por me dhunën e pushtetit të marrosur e të zhytur kokë e këmbë në krim e vjedhje.

Nuk ka betejë më të drejtë se kërkesa për vendosjen e parlamentarizmit në respekt të ligjit dhe kushtetutës.