SHKRUAN NE FACEBOOK SIDRIT BEJLERI

Motra dhe vellezer, lajmet e mrekullueshme duhen shperndare edhe me shume, kur hallet marrin zgjidhje!!! Motra jone Erkanda nga Shkodra, po niset per udhetimin dhe kurimin qe ju ia mundesuat, sepse pas veshtiresise vjen lehtesimi, dashte Zoti! Ajo me durimin, dashnine dhe shpresen qe e ka mbrujtur gjithe keto kohe na pershendet te gjitheve: “Zoti ju shperblefte! Kurre nuk do t’jua harroj kete miresi qe dhuruat per mua!”. Edhe ne nuk do ta harrojme ne lutjet tona: “Zoti te sherofte me sherim te plote dhe jetofsh qe te rritesh femije te denje e te mbare si shqiptaret model qe nuk te lane vetem!” Amin! ????????