Pas Bashkise Shkoder dhe Bashkise Vau Dejes, tashme vemendja e sondazhit te hapur nga eetimes eshte perqendruar ne Bashkine Malesi e Madhe.

Nje gare me dy kandidat, ne zgjedhjet e 14 Majit mes koalicionit “Bashke Fitojme” me kandidatin e dale nga procesi i Primareve, Isa Ramaj, dhe Kryetari aktual i Bashkise, Tonin Marinaj nen siglen e PS, jane emrat qe do te garojne ne zgjedjet e 14 Majit ne kete bashki te Qarkut Shkoder.

Per ti paraprire kesaj gare me 14 Maj, eetimes hap sondazhin e pare. Behuni pjese e votimit per te zgjedhur elektronikisht te preferuarin tuaj per drejtimin e bashkise Malesi e Madhe.

Procesi i votimit do te mbyllet ne oren 00:00 te dates 29 Mars!

[ays_poll id=”6″]