Me miq e bashkëpunëtorë shkuam të vizitonim mjediset e punës së LufaPrint.

Kënaqësi e motivim me u taku me Lulin dhe stafin e tij, të gjithë të rinj e të përkushtuar për të treguar kujdes në detaje e për të nxjerrë në pah më të mirën e kujtdo që ua beson imazhin.