Shkolla 9 vjecare “Ismail Qemali” nje nga shkollat me ne ze te Shkodres eshte grabitur ne oret e para te mengjesit te sotem.

Persona te paidentifiuar kane arritur te hyjne brenda ambjenteve te shkolles, dhe objektiv ka qene salla e kodimit e informatikes nje investim i ri ne kete shkolle. Por ato nuk kane arritur te hapin deren e salles duke arritur te marrin vetem disa sende te sanitareve dhe nje laptop ne nje nga ambjentet e hapura te godines se shkolles.

Policia ka nisur hetimet per zbardhjen e kesaj ngjarje e cila regjistrohet ne qender te qytetit te Shkodres.

eetimes sjell video nga ambjentet e shkolles