Nje aksident i rende eshte regjistruar ne bahacallek ne Shkoder.

Nje kamion me nje eskavator te ngarkuar ne te eshte perplasur me mbikalimin ne lagjen Bahcallek. Si pasoje e perplasjes nuk ka persona te lenduar por eshte demtuar mbikalimi dhe ka bllokuar rrugen per pak momente.

Tani eshte kryer devijimi i trafikut ne hyrje te shkodres.