Masakra e Fushë Krujës/ Efektivi M.D. ka ndihmuar autorët që t’i shmangen Policisë së Shtetit.

I ka larguar autorët me makinën e tij nga vendi i ngjarjes, por është kapur nga kamerat e sigurisë.

I ka strehuar autorët në banesën e tij një natë para dhe pas vrasjes.