FOTOT/ Bulevardi Dëshmorët e Kombit, “zonë e kuqe”. Nuk lejohet lëvizja


Ardhja në Tiranë e 27 kryetarëve të shteteve, anëtare të BE, dhe atyre të BP ka vendosur kryeqytetin në masa të rrepta sigurie. Policia rrugore ka përcaktuar perimetrin e sigurisë së lartë. Për mbarëvajtjen e samitit ajo ka publikuar hartën e rrugëve, në të cilat nuk lejohet kalimi dhe parkimi i automjeteve, Që në orën 06:00 të mëngjesit policia ka mbyllur hyrjet në Tiranë nga Durrësi, Elbasani dhe qytetet në veri të vendit. Bulevardi “Dëshmorët e Kombit” do të jetë i bllokuar. Në njoftimin e Policisë rrugore bëhet me dije që ”për mbarëvajtjen e samitit do të ketë bllokime të disa akseve rrugore urbane dhe interurbane të Tiranës”.

Siç shihet dhe nga pamjet e publikuara nga LSA, bulevardi është rrethuar me kangjella prej hekuri, ndërsa ruhet nga shumë efektivë policie. Kujtojmë se policia ka marrë masat në kuadër të masave të sigurisë për samitin e BE që do të mbahet sot në Tiranë.


5 Trackbacks / Pingbacks

  1. penis prosthetic big penis big prosthetic big dildo erect penis prosthetic
  2. buy golden teacher mushroom online netherlands,
  3. Discover More
  4. 티비위키
  5. magic mushroom in spanish

Comments are closed.