Primaret ne PD / Nje i ri “guxon” perballe Zef Hiles ne Vau Dejes

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacione Elektorale do të vazhdojë të jetë i mbledhur edhe në ditët në vijim për të përfunduar dokumentacionin që ka ardhur dhe kandidaturave e propozuara apo vetëpropozuara edhe në degët që mbeten.

Bashkia e Vaut të Dejës / Kolë Shaben – Zef Hila