Lajm i bukur nga Shkodra / Pedagogia sjell ne jete trenjaket


Lajm i bukur nga Shkodra❤️

Gëzim i jashtëzakonshëm për familjen Dhora që sapo janë bekuar me trinjakë???

Edhe pse prematurë, trinjakët Aniel, Enola dhe Blion janë shëndosh e mirë, falë punës së shkëlqyer të Dr. Amela Troshani, Dr. Servete Toshi dhe infermiere Jonida Hykaj, Orjeta Maka, Drande Demaj të Spitalit Rajonal Shkodër ??

#JetëTëGjatë ??


3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Dark web market links 2023
  2. 뉴토끼
  3. useful source

Comments are closed.