EMRAT/ Sekuestrimi i 86 kg kanabis në Shkodër, kush janë 16 të arrestuarit

Policia e Shkodrës ka shkatërruar një grup të prodhimit të kanabisit në Shkodër, ku në pranga kanë rënë 16 persona, mes tyre 10 gra të cilat merreshin si punëtore nga Tirana dhe Kruja për të përpunuar kanabis.

Zef Gjoni, 56 vjeç, banues në Bleran, Bardhaj, Njësia Administrative Rrethina, Shkodër Pjeter Gjoni, 31 vjeç banues në lagjen Bleran, fshati Bardhaj, Njësia Administrative Rethina‚ Shkodër Elvis Gjoni, 24 vjeç banues në Bleran, Bardhaj, Njësia Administrative Rrethina, Shkodër
4- Roland Gioni, 22 vjeç, banues në lagen Bleran, fshati Bardhai, Njësia Administrative Rethina, Shkodër
5- Flora Gioni 29 vjeçe banues në Bleran, Bardhaj, Shkodër6 – Antoneta Gjoni 55 vjeçe banuese në Bleran, Bardhaj, Skodër 7- Danjela Hasani, 42 vjeçe banues ne Kombinat, Tiranë
8- Drita Cuni 45 vjeçe banues në Kamëz 9-Dorentina Hoxha 34 vjeçe banues në Mamurras 10- Franga Gini 52 vjeçe banues në Kamëz, Tiranë
11- Hurme Bafti, 47 vjeçe banuese në Kamëz, Tiranë 12- Mimoza Hoti, 51 vjeçe banues në Kombinat, Tiranë
13- Elida Doku 43 vjeçe banuese në Fushë Krujë

14- Blerina Meta, 37 vjeçe banues në fshatin Larushk, Fushë-Kruje, Krujë
15- Valbona Haka, 45 vjeçe banuese ne fshatin Nikel, Fushë-Krujë
16- Fatime Baftaj 53 vjeçe banues në Kamëz 17- Fabion Gjoni 31 vjeç ( i shpallur në kërkim) i dyshuar si i përfshirë në këtë ngjarje kriminale.