Data e zgjedhjeve vendore, po diskutohet 14 maji! Kërkesë edhe e opozitës, darkodësi edhe mazhoranca

Report Tv mëson se në presidencë është duke u diskutuar data 14 maj si datë e zgjedhjeve.

Mësohet se kjo është kërkesë edhe e opozitës pasi sipas tyre i jep kohë komisionit të reformës territoriales dhe i jep kohe dhe komisionit të reformës zgjedhore për rregullime paraprake. Po ashtu nuk ndikon në sezonin veror.