Rrjedhin të dhënat! Publikohet lista me personat e shpallur në kërkim


Rrjedhje tjetër informacioni sekret! Faqja e hakerave “Homeland justice” ka publikuar listën e personave të shpallur në kërkim nga policia e Vlorës dhe Tiranës.

Në lista shfaqen emrat dhe të dhënat e personave në kërkim, një databazë kjo e policisë në dy qarqet e vendit. Dosja.al e disponon listën me emra, po për arsye sigurie nuk e bën të ditur.

Ndërkohë, hacekrat kanë bërë publike të dhënat nga e-mail i ish drejtorit të policisë së shtetit Gledis Nano, i cili informonte për një sulm në ambasadën e Shqipërisë në Athinë. Po ashtu, është zbuluar se në 2017 ishte planifikuar që t’i bëhej atentati Lulzim Bashës dhe Alin Kurtit.